De Visscher Visspecialiteiten

Visrecepten per vissoort

Als u makkelijk wilt eten, kiest u voor vis. Want vis is lekker, gezond en bovendien heel snel klaar. Vis klaarmaken hoeft ook helemaal niet moeilijk te zijn. Neem maar eens een kijkje in dit onderdeel waarin u verschillende smakelijke visrecepten vindt.

Kies een soort uit de lijst aan de linkerkant of kies een populaire soort hieronder.

Garnaal

De Hollandse garnaal is één van de uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Deze garnalen verschillen niet alleen in kleur en grootte van de andere soorten die in de viswinkel worden aangeboden. Er is ook een duidelijk verschil in smaak en prijs.

Mossel

Mosselen zijn weekdieren, die vooral in de kustgebieden leven. In het voorjaar en de zomer vindt de voortplanting plaats. Het mosselseizoen loopt van juli tot mei, dus niet alleen als de 'r' in de maand zit.

Zalm

De zalm wordt in een rivier geboren en trekt daarna naar zee. Hier blijft hij het grootste deel van zijn leven. Als de zalm wil paaien, trekt hij naar zijn geboorterivier toe. Over het algemeen is alle zalm die gerookt en vers verhandeld wordt, afkomstig uit kwekerijen.

flessenwijn.jpg
restaurant.jpg

Attendeer een kennis

Via de pagina Attendeer een kennis kunt u iemand anders eenvoudig op de hoogte stellen van deze website.