Visrecepten mossel

Mosselen-chorizo-prikkertjes

  • 2 eetl. citroensap
  • ½ theel. pikante paprikapoeder
  • 1 teentje knoflook
  • ½ groene paprika
  • 12 gekookte mosselen
  • 12 zilveruitjes
  • 12 plakjes chorizo
  • 2 eetl. olijfolie

Bereidingswijze

In kom citroensap, olie en paprikapoeder tot dressing kloppen.
Knoflook erboven uitpersen. Mosselen door dressing scheppen en afgedekt ca. 1 uur marineren, af en toe omscheppen.

Paprika wassen, schoonmaken en in 12 stukjes snijden. Aan prikkertje zilverui steken. Mossel uit marinade scheppen en in plakje chorizo rollen, aan prikker steken. Als laatste stukje paprika eraan doen.

Attendeer een kennis

Via de pagina Attendeer een kennis kunt u iemand anders eenvoudig op de hoogte stellen van deze website.